#Royal Baby tweets per land in Infographic 2013-11-04T15:33:13

Dell Ultrasharp 32: 4K monitor

Dronestagram: Instagram voor drones

#Royal Baby tweets per land in Infographic

#Royal Baby tweets per land in Infographic

De tweet data mining tool van Topsy zorgt ervoor dat je kunt nagaan waar men over twittert en MarketingRobot heeft op basis van deze gegevens een infographic gemaakt waarin per land te zien is hoe populair de hashtag 'Royal Baby' is op Twitter.

Gisteren schreven we al over de hoeveelheid berichten op Facebook over de Royal Baby waaruit bleek dat de Royal Baby mannen over het algemeen koud laat. Ook schreven we dat de Royal Baby op Twitter wel erg populair is maar dat de Tweet-records omtrent een persoon nog steeds in handen zijn van de Paus en de president van Amerika.

In de Infographic zien we dat Nederland op plek negen staat van landen waar het meest over de Royal Baby wordt getwitterd. Nederland is dan ook een vrij actief land wanneer het op Twitter aankomt, in mei van dit jaar telde Nederland bijna 3,5 miljoen Twitter-gebruikers.Which Country Has Gone #Royalbaby Crazy? (Infographic)


Presented By The Geeks At The Marketing Robot


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord